+31 (0)6 15 49 09 26 info@sandrapoels.nl

Over mij

 

Over mij

Het mooiste aan voetreflextherapie is voor mij om lichaamsgericht met mensen te werken. Aanraking kan zo krachtig zijn om je terug in je lijf te brengen en bij je eigen gevoel. Ook werk je fysiek op de klachten en help je het lichaam om te herstellen.

Al vanaf mijn kindertijd heb ik een grote interesse in natuurlijke geneeswijzen. Echter, ik ben opgevoed met de overtuiging dat dingen verklaarbaar moeten zijn en rationeel te beredeneren, want dat is veilig en daarover kun je ‘controle’ hebben. Voor mij betekende dat een conflict tussen mijn gevoel en verstand. Ik was bezig vanuit mijn denken te leven, rende mezelf voorbij, zonder echt tot rust te komen en te voelen wat ik echt wilde doen. Dit gaf veel stress, ik kon me lichamelijk niet meer ontspannen en ik voelde dat ik ziek ging worden wanneer ik zo door ging. Ik moest aan mezelf bekennen: ‘Dit wil ik niet meer, vanaf nu ga ik het anders doen’. Maar hoe?

Sinds 2008 ben ik mij gaan verdiepen in massage, reflexzonetherapie, mindfulness en meditatie om weer te leren voelen wat mijn lichaam mij vertelt. Veel van mijn eigen klachten verdwenen. Er ging een wereld voor me open.

Het doorgeven van deze ervaring is voor mij een natuurlijke stap, het is de reden dat ik mijn opleidingen en mijn praktijk begonnen ben; door middel van de kracht van het aanraken mensen helpen om te groeien, en hen te ondersteunen om weer gezond te worden.

 

 

Sandra Poels

Sandra Poels

 

Voetreflexmassage

Voor jou

Ziekte, onbalans, stress, energie gebrek of (chronische) lichamelijke klachten kunnen je gevoel van geluk en gezondheid aardig ondermijnen. Reflexzonetherapie helpt je om te herstellen en opnieuw een balans te vinden.

Luisteren zonder oordeel en aanraken met liefdevolle aandacht staan bij mij centraal. Je gewoon laten zijn met alles wat er op dat moment is. Door de massage en zorgzame aanraking ervaar je dat je lichaam ook aangenaam kan aanvoelen en dat je meer bent dan ziekte en pijn. Dit vormt de basis voor het herstel van het (opnieuw) vertrouwen van je eigen lichaam en daarmee voor het balans in lichaam en geest.

Jij bepaalt wat jij nodig hebt. In mijn behandelingen bied ik je op een laagdrempelige manier ruimte, persoonlijke aandacht, empathie en tijd.

Ter ondersteuning maak ik gebruik van aromatherapie, supplementen en coachingsgesprekken. Omdat iedereen uniek is zal iedere behandeling anders zijn. Uitgangspunt is dat we via verschillende invalshoeken de oorzaak van jouw probleem aanpakken om zo tot een oplossing te komen.

Bekijk hoe ik jou kan helpen

Neem contact met mij op