+31 (0)6 15 49 09 26 info@sandrapoels.nl

Over mij

 

Over mij

Het mooiste aan voetreflextherapie is voor mij dat je echt contact kunt maken met de ander door lichaamsgericht te werken. Aanraking met aandacht kan zo krachtig zijn om je terug in je lijf te brengen en bij je eigen gevoel. Het heeft een helende werking op alle niveaus, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Al vanaf mijn kindertijd heb ik een grote interesse in natuurlijke geneeswijzen. Echter, ik ben opgevoed met de overtuiging dat dingen verklaarbaar moeten zijn en rationeel te beredeneren, want dat is veilig en daarover kun je ‘controle’ hebben. Het resulteerde erin dat ik vaak wegliep, van dat wat diep binnen in mij gezien wilde worden, en wat steeds harder begon te roepen.

Ik was bezig te vluchten door vanuit mijn denken te leven, rende me zelf voorbij en nam te weinig tijd om echt stil te staan om te luisteren naar wat ik diep in mijn hart belangrijk vond. Dat gaf veel stress, ik kon me niet meer ontspannen en ik voelde dat ik ziek ging worden wanneer ik zo doorging. Ik moest aan mezelf bekennen: ‘Dit wil ik niet meer, vanaf nu ga ik het anders doen’. Maar hoe?

Sinds 2008 ben ik gaan ervaren wat mindfulness, massage, reflexzonetherapie, en meditatie voor mij kunnen doen, om weer te leren voelen wat mijn lichaam mij vertelt. Veel van mijn eigen klachten verdwenen. Er ging een prachtige wereld voor me open.

Het doorgeven van deze ervaring is voor mij een natuurlijke stap, het is de reden dat ik mijn opleidingen en mijn praktijk begonnen ben; door middel van de kracht van het aanraken jou te helpen om te groeien, je te ondersteunen om weer gezond te worden.

Sandra Poels

Sandra Poels

“Ik geloof
Dat ik geen groter geschenk
Kan ontvangen
Dan door de ander
Te worden gezien
Te worden gehoord
Te worden begrepen
En aangeraakt

Het grootste geschenk
Dat ik kan geven
De ander te zien
Te horen, te begrijpen
En aan te raken
Wanneer dat gebeurt
Voel ik dat er contact is gelegd”

- Virginia Satir -

Voor jou

Ziekte, emotioneel of psychisch lijden, stress, energie gebrek of (chronische) lichamelijke klachten kunnen je gevoel van geluk en gezondheid aardig ondermijnen. Reflexzonetherapie helpt je om te herstellen en opnieuw een balans te vinden.

Luisteren zonder oordeel en aanraken met liefdevolle aandacht staan bij mij centraal. Je gewoon laten zijn met alles wat er op dat moment is. Door de massage en zorgzame aanraking ervaar je dat je lichaam ook aangenaam kan aanvoelen en dat je meer bent dan ziekte en pijn. Dit vormt de basis voor het herstel van het (opnieuw) vertrouwen van je eigen lichaam en daarmee voor het balans in je lichaam, hart en geest.

Jij bepaalt wat jij nodig hebt. In mijn behandelingen bied ik je op een laagdrempelige manier ruimte, persoonlijke aandacht, empathie en tijd.

Ter ondersteuning maak ik gebruik van aromatherapie, supplementen, creatieve therapie en coachingsgesprekken. Omdat iedereen uniek is zal iedere behandeling anders zijn. Uitgangspunt is dat we via verschillende invalshoeken de oorzaak van jouw probleem aanpakken om zo tot een oplossing te komen.

Bekijk hoe ik jou kan helpen

Neem contact met mij op