+31 (0)6 15 49 09 26 info@sandrapoels.nl

Nieuwe lockdown voor voetreflextherapie

  • Met pijn in mijn hart moet ik mijn deuren opnieuw sluiten… Complementair therapeuten mogen in deze lockdown geen fysieke zorg verlenen, in tegenstelling tot andere medische contactberoepen, zoals fysiotherapeuten of podotherapeuten.
  • Ben je al cliënt en zit je in een traject en/of heb je al een afspraak staan, dan neem ik persoonlijk contact met je op om de afspraak te verzetten en om te kijken wat ik je zelf kunt doen.
  • Nieuwe afspraken plannen voor na 19 januari kan eenvoudig via de website of via deze link https://sandrapoels.nl/contact/ en druk op de groene knop ‘Zelf afspraak inplannen’. Je kunt dan zien welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Bellen of mailen kan ook.
  • Mocht je behoefte hebben aan een telefonische (beeldbel-)afspraak, ook indien je behoefte hebt aan een luisterend oor, bel of mail gerust.

Verder wens ik je een rustige tijd met veel warmte, licht en liefde in goede gezondheid. Maak er iets van in deze tijd van teruggetrokkenheid en probeer ook te genieten van de stille momenten. Zorg goed voor jezelf en hopelijk tot snel.

“Aanraking

Aanraking is een levensbehoefte van de mens, (gewenste) liefdevolle, zachte aanraking stelt gerust, zorgt voor aanmaak van positieve hormonen en versterkt het immuunsysteem. Dat is nu juist wat we nodig hebben in deze tijd. Met in acht neming van de voorzorgsmaatregelen van het RIVM kun je hierin ook zelf wat doen. Dus indien er geen klachten of beperkingen zijn: raak jezelf vooral veel liefdevol aan, streel je handen. Masseer de voeten of de buik van jezelf, je partner of je kinderen, kleinkinderen. Aai je huisdier. “

Liefs,

Sandra