+31 (0)6 15 49 09 26 info@sandrapoels.nl
Per 24 maart tijdelijk geen fysieke behandelingen i.v.m. Coronavirus

  1. Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid van maandag 23 maart en het advies van mijn Beroepsvereniging VBAG is de praktijk vanaf vandaag tijdelijk gesloten.
  2. Alle afspraken voor fysieke behandelingen van de komende 4 weken worden geannuleerd.
  3. Annuleren kan tot nader order altijd kosteloos (ook op het laatste moment).
  4. Vanaf 21-4-2020 worden, zodra de situatie het toe laat, de behandelingen hervat op de nieuwe locatie Kogelstraat 66 in Hegelsom, dit is op 900 meter vanaf de huidige locatie (info volgt binnenkort). Verhuizing van de praktijk wordt de komende weken versneld doorgevoerd, de nieuwe praktijkruimte is groter, wat naleven van voorzorgsmaatregelen makkelijker maakt.
  5. Ben je al cliënt en heb je al een afspraak staan, dan ontvang je een mail zodra de praktijk weer open mag.
  6. Nieuwe afspraken plannen kan eenvoudig via de website of via deze link https://sandrapoels.nl/contact/ en druk op de groene knop ‘Zelf afspraak inplannen’. Je kunt dan zien welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Bellen of mailen kan ook.
  7. Mocht je behoefte hebben aan een telefonische afspraak of wil je weten wat je zelf kunt doen, bel of mail gerust.

 

“Aanraking

Aanraking is een levensbehoefte van de mens, (gewenste) liefdevolle, zachte aanraking stelt gerust, zorgt voor aanmaak van positieve hormonen en versterkt het immuunsysteem. Dat is nu juist wat we nodig hebben in deze tijd. Met in acht neming van de voorzorgsmaatregelen van het RIVM kun je hierin ook zelf wat doen. Dus indien er geen klachten of beperkingen zijn: raak jezelf vooral veel liefdevol aan, streel je handen. Masseer de voeten of de buik van jezelf, je partner of je kinderen, kleinkinderen. Aai je huisdier. “

Ik wens jou en je naasten veel sterkte en gezondheid in deze roerige tijd! Houd moed en hopelijk tot snel.

Met gezonde groet,

Sandra Poels