+31 (0)6 15 49 09 26 info@sandrapoels.nl

Ontdek hoe jij je weer kunt ontspannen!

In een 1-op-1 telefonische sessie kijken we samen wat jij nodig hebt om in je rust te komen.

Wil jij innerlijke rust en ontspanning, maar…

Moet je zoveel en weet je niet waar te beginnen?

Pieker je en slaap je slecht?

Voel jij je gestrest en opgejaagd?

Meld je dan nu gratis aan voor een 20-minuten durende telefonische Ontspan-sessie (t.w.v. € 20,00) en ontdek wat jij kunt doen om jouw stressgevoel te verminderen.

LET OP: Ik heb deze maand tijd voor 4 sessies, dus reserveer meteen. Vol = vol

Mijn ervaring en kennis

In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 100 mensen mogen helpen om weer tot rust te komen en diepe ontspanning te ervaren. Ze hadden uiteenlopende behandelvragen. Maar ze hadden één ding met elkaar gemeen: hun lichaam was in stress. Vaak chronische stress, jarenlang opgebouwd door over je grenzen te gaan, in je denken verstrikt te raken en de signalen van je lichaam en je geest te negeren. Tot het niet meer gaat en je klachten krijgt.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd in reflexzonetherapie, massage, mindfulness, de rol van stress op je hormonen en op medisch en psychosociaal gebied. Ook heb ik veel kennis opgedaan over mogelijke oorzaken van stress en onrust. Maar je ontspannen moet je vooral doen! DOEN door NIET te DOEN. Veel van mijn gezondheidsklachten verdwenen en ik kan weer ontspannen en genieten.

Ik wil jou graag helpen om jouw rust weer te vinden. Zodat je weer kunt genieten! Laten we samen kijken wat jij daarvoor nodig hebt!

Plan direct jouw sessie in!