+31 (0)6 15 49 09 26 info@sandrapoels.nl

Disclaimer

Voetreflexpraktijk Sandra Poels, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Roermond onder nummer 64993647, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.sandrapoels.nl

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Voetreflexpraktijk Sandra Poels streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Voetreflexpraktijk Sandra Poels aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Voetreflexpraktijk Sandra Poels niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Kernactiviteit van Voetreflexpraktijk Sandra Poels is het uitoefenen van een praktijk voor holistische lichaamsgerichte therapie. De activiteiten bestaan uit het ondersteunen van cliënten door middel van holistische lichaamsgerichte therapie, in hoofdzaak voetreflextherapie, waar tevens adviezen over en bewustwording van leefstijl, voeding, ademhaling en beweging deel uitmaken. Er is sprake van een natuurgeneeskundige benadering met als doel het zelfgenezend vermogen van de cliënt te optimaliseren.

Voetreflexpraktijk Sandra Poels kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn/haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn/haar persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Voetreflexpraktijk Sandra Poels publiceert kunnen geen rechten worden ontleend en kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen en mogen ook niet als zodanig worden aangeboden. Deze producten vallen onder de warenwet.

De toepassing van een voedingssupplement dient uitsluitend ter aanvulling op een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon en een gezonde leefstijl.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Stuur dan een e-mail naar: info@sandrapoels.nl