+31 (0)6 15 49 09 26 info@sandrapoels.nl

BODY MIND RELEASE

Wil jij innerlijke rust, energie en persoonlijke groei?
Afspraak maken

Body Mind Release

Wil jij innerlijke rust, energie en persoonlijke groei? En ben jij benieuwd wat Body Mind Release voor jou kan doen?

Met de Body Mind Release methode leer jij in 6 weken zelfstandig en gericht de innerlijke oorzaak van jouw fysieke, mentale en emotionele klachten aan te pakken.

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaak wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat.

BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken. De ballast die je bij je draagt bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt en reageert. In de loop van je leven loop je kleinere of grotere trauma’s op, die als ballast op je drukken en die je naar beneden halen. Positieve gevoelens, die je juist omhoog halen/houden, raak je kwijt, waardoor je nog verder zakt.

Body Mind Release of Voetreflex?
Naast voetreflex bied ik tevens een methode waarin je leert om zelf negatieve patronen los te laten en positieve gevoelens weer terug te halen. Kijk naar een baby: een baby is vrolijk en vrij. Gedurende je leven ben je ergens jouw positieve gevoelens verloren en heb je beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten opgedaan.

Wil jij zelf in zes weken leren om je beter te voelen door het volgen van deze unieke bewezen, effectieve methode? Dan raad ik je BMR aan. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Voetreflexmassages dragen extra bij aan het ontspannen en loslaten op een diep niveau. Verder behandel je met voetreflexologie specifiek op reflexzones en meridianen. Dit zorgt onder meer voor: afvoer van afvalstoffen, verbetering van de prikkelgeleiding van de zenuwen, de bloedtoevoer naar organen en weefsels neemt toe, op energetisch niveau worden blokkades opgeheven. En het is een heerlijke manier om je lichaam in RUST te brengen. Je lichaam en geest herstellen zichzelf.

Het wordt tijd voor verandering!

Hoe gaan we dat doen?

Je leert de unieke methode om beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten effectief en zelfstandig los te laten en verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

Één keer per week kom je langs, bespreken we de afgelopen week en kijken verder naar de komende week. Thuis ga je aan de slag met de BMR-methode. Dat kost je maximaal 2x 20 minuten per dag.

Wat mag je verwachten van een BMR-traject?

Je ontspant, je krijgt meer energie, zit beter in je vel, jouw zelfgenezend vermogen verbetert en de mentale balans herstelt. Je zult merken dat je meer “lucht” hebt, dat vervelende, negatieve dingen je minder of niet meer raken. Je komt positiever in het leven te staan en je voelt je gewoon beter

Welke klachten kunnen worden behandeld?

 • Stress, spanning en onrust gevoelens
 • Veel fysieke en psychische klachten
 • Burn-out
 • Negatief denken en piekeren
 • Angsten
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Verslavingsgedrag
 • Paniekaanvallen
 • Traumaverwerking
 • Vermoeidheid
 • Gevoel vast te zitten
 • Somberheid
 • Afhankelijkheidsgevoelens
Wat kost een BMR-traject?

 • Compleet BMR-traject: € 525,00

6 wekelijkse consulten, inclusief materiaal, extra consult indien nodig, en telefonisch nazorggesprek één maand na afronding traject

 •  Losse BMR-sessie: € 87,50
 •  Vrijblijvend intakegesprek: GRATIS, in te plannen via de site

Ik vertel je meer over de therapie zodat jij kunt beslissen of het iets voor jou is. Deze therapie wordt niet standaard vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Stuur facturen echter altijd in, soms vergoed men wel.

“Life is not what it’s supposed to be. It’s what it is. The way you cope with it is what makes the difference.” - Virginia Satir -

En daarna?

Na dit traject ben je ook in de toekomst zelf in staat om met deze methode verder te gaan om zo negativiteit los te laten en positieve gevoelens terug te halen.

Start jouw persoonlijk BMR-traject